Afgestudeerd

Ben je afgestudeerd of zit je in je laatste jaar? Wij hebben jou perfecte werkplek! Een plek waar je jou krachten tot uiting kunnen laten komen waarbij plezier op nummer 1 staat! Samen met jou zoeken en vinden wij de functie de perfecte functie die bij je past. 

c1e90393-385e-47a2-9f73-2d079ba42874

"Via AssistentStudent heb ik mijn plek gevonden. Een super leuke school waar ik nu al meer dan 2 jaar werk"
-Pedagogisch begeleider-

Onze werkwijze

Een gymdocent, pedagogisch medewerker of onderwijsassistent, AssistentStudent vind voor jou de perfecte plek. Onze manier van werken staat in het teken van samenwerking en communicatie. Hierdoor weten we wat de locaties nodig hebben, waardoor we de perfecte match creëren. Een match voor de opdrachtgever maar ook zeker een match voor jou! 

Ben je afgestudeerd of zit je in de laatste 2 jaar van je studie? Neem direct contact met ons op!

Meer weten?

Heldere communicatie is een van de pijlers binnen AssistentStudent. Wij staan daarom altijd open voor een gesprek waarin je vragen kunt stellen en we je kunnen meenemen met onze missie!

Onze Toppers

Het team van AssistentStudent is divers, vaardig maar bovenal super enthousiast om bij te kunnen dragen in deze belangrijke branches. Neem vooral ook een kijke op onze Instagram om te zien wie zich er allemaal bij Team AssistentStudent hoort!

Waarom AssistentStudent?

AssistentStudent is ontstaan is een wens naar beter en meer. Wij denken met je mee en vinden op die manier jou perfecte plek. Maar dat is niet het enige. Wij vinden namelijk ook waar kwalitatief goed wordt gewerkt, dat dat beloond moet worden.

"Ik ben begonnen bij AssistentStudent als bijbaan, inmiddels afgestudeerd en samen met AssistentStudent de perfecte plek gevonden"
-pedagogisch begeleider-

Meld je nu aan