Voor de student

“Het werk bij AssistentStudent is echt aan te raden zoveel waardering vanuit de school en de kids, je wordt op een leuke en positieve manier benaderd door de scholen. De ideale bijbaan”

Wat te verwachten Als student

Als AssistentStudent heb je een bijbaan in het onderwijs en ben jij de directe hulp gewenst vanuit de school. Je bent een extra hulpkracht die de school verlost van taken. Een AssistentStudent is daarom ook multi-inzetbaar. Zowel binnen als buiten de school. Denk aan het begeleiden van groepjes leerlingen, ondersteunen van de leerkracht, begeleid buitenspelen of het stimuleren en aanzetten tot bewegen tijdens de pauzes. Kortom een betekenisvolle bijbaan in het onderwijs die bijdraagt aan je eigen toekomst als de toekomst van het kind.

Wat vinden onze AssistentStudenten?

Ik vind werken bij AssistentStudent heel fijn. Het is makkelijk te combineren met studie, want in principe ben je om 2 uur ’s middags klaar. Daarnaast vind ik het leuk werk, ik werk zelf meer in de klas dan op het plein, maar dat vind ik eigenlijk alleen maar leuker! Het contact met de kinderen en de band die je met ze opbouwt is mooi om mee te maken. Al met al een heel leuk bijbaantje!

Ik vind het werken bij AS niet als werk voelen en ik denk dat iedereen daar wel naar zoekt. Je bent lekker actief bezig buiten en gezellig met de kinderen aan het spelen waarbij de afwisseling groot is omdat er telkens nieuwe kinderen komen.

Het werken voor/als assistent student heb ik als erg fijn ervaren. Het organiseren van spelletjes op het schoolplein werd altijd enthousiast ontvangen. De waardering die de kinderen hebben, maakt het werk dan ook nog leuker. Daarnaast verliep de communicatie tussen werkgever en werknemer goed en krijg je een fijn salaris!

Via Assistent Student heb ik een mogelijkheid gekregen om mijzelf verder te ontwikkelen binnen het onderwijs. Ik vind het fijn om leerlingen te kunnen begeleiden in hun leerproces. Niet alleen ben ik zelf erg enthousiast over het bewegend leren maar ook krijg ik veel waardering vanuit de school. Ik ben blij dat ik op deze manier mijn steentje bij kan dragen.

Ik vind het werk gewoon erg leuk omdat je elke dag met kinderen werkt en ook best uit je comfortzone daarbij komt. Je wordt altijd vrolijk door de doelgroep, zeker de kleintjes, waar ik voldoening uit haal. Verder zijn de werktijden natuurlijk gewoon fijn omdat je de schooluren volgt, waarna je in de middag tijd hebt voor je studie of iets anders.

Silke

Student

Kim

Student

Sophie

Student

Noa

Student

Max

Student

Meld je nu aan