Ondersteuning

AssistentStudent staat voor kwalitatief goede ondersteuning. Het begeleiden van groepjes leerlingen, hulp in de klas, zorgen voor een meer uitdagende pauze of pleinwacht op het schoolplein. Tal van van mogelijkheden, en dat allemaal naar wens van de school of kinderopvang. 

In de klas

De AssistentStudenten kunnen verschillende vormen van hulp en begeleiding bieden. Deze ondersteuning kan variëren afhankelijk van de behoefte van de leraren en leerlingen. We streven ernaar om een AssistentStudent zo goed mogelijk in te zetten, dit vereist een goede communicatie tussen AssistentStudent en de locatie. 

In samenwerking met een school of kinderopvang zullen we kijken naar de manier waarop de AssistentStudent ingezet kan worden, het aantal benodigde AssistentStudenten en de dagen en tijdstippen waarop de AssistentStudent aan het werk zal gaan. Alles met een doel: de passende oplossing op maat in samenwerking met de school of kinderopvang.

Hulp nodig tijdens het nakijken, lezen of bij individuele begeleiding van een leerling. De AssistentStudent staat tot jouw beschikking!

Op het schoolplein

Buitenspelen is van groot belang voor de ontwikkeling en het welzijn van kinderen. Het is niet alleen goed voor de breed motorische ontwikkeling en sociale ontwikkeling maar buitenspelen heeft ook een positieve werking op stress vermindering bij kinderen. 

De AssistentStudenten zorgen voor gerichte buiten speel activiteiten waarin plezier centraal staat. De leerlingen worden door een georganiseerd spel uitgedaagd om minder stil te zitten en meer te gaan bewegen tijdens de pauze.

 Buitenspelen draagt niet alleen bij aan een gezonde fysieke ontwikkeling maar ook bij de sociale en mentale ontwikkeling van kinderen.

Enthousiast geworden?

Ben je nou benieuwd of de AssistentStudent ondersteuning iets voor jouw school of kinderopvang kan betekenen. Neem vooral contact met ons op voor al je vragen of doe direct een aanvraag. 

assistent student

Meld je nu aan