Ons Team

Wij zijn Lars Hogeveen, Thijmen Tas & Youp Timmermans. Drie enthousiaste jonge ondernemers met een hart voor onderwijs. Samen vormen wij het team achter AssistentStudent.

Youp Timmermans

Mijn naam is Youp Timmermans, Afgestudeerd ALO’er & mede-oprichter van AssistentStudent. Sinds de 4e klas HAVO wist ik al dat ik het onderwijs in wilde. Nu als vakdocent bewegingsonderwijs heb ik meerdere jaren ervaring in zowel het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en het speciaal onderwijs. In mijn persoonlijke leven houd ik me graag bezig met sporten waaronder tennis en fitness.

Samen met Lars en Thijmen hebben wij ons met onze ervaringen maar ook de ervaringen van het werkveld bijeen gebracht in AssistentStudent. “De passende hulp op maat”. Hierbij staat communicatie centraal en ben ik het aanspreekpunt voor de scholen.

Lars Hogeveen

Ik ben Lars. Tijdens de Academie voor Lichamelijke Opvoeding ben ik samen met Youp en Thijmen gestart met AssistentStudent. Ons doel om het onderwijs hulp te bieden waar nodig. Inmiddels ben ik afgestudeerd en hou ik me voornamelijk bezig met personeelszaken. Mijn kennis over het onderwijs en lesgeven ben ik net als Youp en Thijmen een belangrijke pilaar binnen AssistentStudent.

Thijmen Tas

Mijn naam is Thijmen,  samen met Youp en Lars ben ik AssistentStudent gestart om de werkdruk van de leraren te verminderen. Heb ik civiele techniek op de Hogeschool van Amsterdam gestudeerd, maar heb ervaring met lesgeven als zeilinstructeur. Mijn voornaamste rol is het bekijken van het bedrijf vanuit een andere invalshoek dan Lars en Youp. Met een economische en technische achtergrond zal dit zeker lukken en bieden wij goede service voor de scholen en studenten.

Meld je nu aan