Onze mogelijkheden

Ondersteuning

Bewegend leren

Vervangend personeel

Partner van het onderwijs en de kinderopvang

AssistentStudent is de partner van het onderwijs n de kinderopvang op het gebied vervangend personeel of extra ondersteuning. Gespecialiseerd in het verzorgen van extra ondersteuning in het onderwijs en de kinderopvang, het vervangen van kort of langdurig uitvallend personeel en het realiseren van een dynamische schooldag middels onze eigen bewegend leren module. Onze mogelijkheden zijn hierin flexibel en altijd vanuit de visie een passende oplossing op maat. 

Gebalanceerde werkomgeving

In het onderwijs en de kinderopvang is er wat ons betreft een ding wat centraal staat: Het kind. Een gebalanceerde werkomgeving met voldoende gekwalificeerde mensen en experts is daarin essentieel. Onze mogelijkheden binnen de extra ondersteuning en vervanging heeft het doel een omgeving te creëren waar een kind zich veilig en fijn voelt waar plezier en leren centraal wordt gesteld. 

Vrijblijvende kennismaking

Twijfel je of ben je benieuwd of AssistentStudent iets voor jouw school of kinderopvang kan betekenen, neem dan vooral contact op. Wij staan altijd open voor een volledig vrijblijvend gesprek waarin je de mogelijkheid hebt om te kijken of AssistentStudent bij jou of je organisatie past. 

Terugkoppeling werkveld

"Een heel leuk initiatief voor de kinderen en stiekem ook een mogelijkheid tot een moment pauze voor mij als leraar."
Joost
Leraar
"Ik ben echt verrast door de energie die de jongens met zich mee hebben gebracht en ook de energie die het opgeleverd bij leerling en leraar!"
Maartje
Schooldirecteur

Meld je nu aan