over assistent
student

image00009

Onze missie is het onderwijs op de best mogelijke manier hulp te bieden, zowel binnen en buiten het klaslokaal. De passende oplossing op maat waarbij zowel de school, de leraar en de leerling geholpen zijn.

De start

2021 was de start van AssistentStudent. De aanwezigheid van een uitdagende periode voor het onderwijs bracht Team AssistentStudent bij elkaar met de wil om de hulp naar wens te bieden. Wij zagen dezelfde uitdagingen en wisten dat er een oplossing voor de betreffende uitdagingen moest komen. Na het voeren van een grote hoeveelheid gesprekken met het werkveld wist Team AssistentStudent het. De passende oplossing op maat waar niet voor maar met de school wordt gezocht naar de oplossing.

Onze missie

Het vinden van een oplossing voor de uitdagingen in het onderwijs. Dat is waar Team AssistentStudent zich mee bezighoudt. Vanuit onze ervaringen in het onderwijs zien wij de tekorten toenemen en blijft het vinden van een geschikte oplossing achter. Of de uitdaging nou zit in de hoeveelheid beweging op school, het tekort aan personeel of het achterblijven van begeleiding van groepjes kinderen. Ons doel is om elke school, naar de wens van de school, een oplossing te bieden om deze uitdagingen aan te pakken.

Meld je nu aan