over assistent
student

image00009

Onze missie is het onderwijs & kinderopvang op de best mogelijke manier hulp te bieden, zowel binnen als buiten. De passende oplossing op maat waarbij zowel de locatie, de leraar en het kind geholpen zijn.

De start

2021 was de start van AssistentStudent. De aanwezigheid van een uitdagende periode voor het onderwijs bracht Team AssistentStudent bij elkaar met de wil om de hulp naar wens te bieden. Wij zagen dezelfde uitdagingen en wisten dat er een oplossing voor de betreffende uitdagingen moest komen. Na het voeren van een grote hoeveelheid gesprekken met het werkveld wist Team AssistentStudent het. De passende oplossing op maat waar niet voor maar met de school wordt gezocht naar de oplossing. Waar eerst de focus lag op alleen het onderwijs is AssistentStudent tegenwoordig zowel in het onderwijs als in de kinderopvang te vinden.   

Onze missie

Het vinden van een oplossing voor de uitdagingen in het onderwijs en de kinderopvang. Dat is waar Team AssistentStudent zich mee bezighoudt. Vanuit onze ervaringen in het onderwijs en de kinderopvang zien wij de tekorten toenemen en blijft het vinden van een geschikte oplossing achter. Of de uitdaging nou zit in de hoeveelheid beweging, het tekort aan personeel of het achterblijven van begeleiding van groepjes kinderen. Ons doel is om elke school en elke kinderopvang, naar hun wens, een oplossing te bieden om deze uitdagingen aan te pakken.

Meld je nu aan