Voor de School

image00004

De passende oplossing op maat

AssistentStudent biedt ondersteuning in het basisonderwijs en is erg flexibel in haar mogelijkheden. Geen school is immers hetzelfde, elke school verdient daarom een passende oplossing op maat. We streven ernaar om een AssistentStudent zo goed mogelijk in te zetten, dit vereist een goede communicatie tussen AssistentStudent en de school. In samenwerking met een school zullen we kijken naar de manier waarop de AssistentStudent ingezet kan worden, het aantal benodigde AssistentStudenten en de dagen en tijdstippen waarop de AssistentStudent aan het werk zal gaan. Alles met een doel: de passende oplossing op maat in samenwerking met de school.

Offerte Aanvragen

Bij AssitentStudent werken wij samen met een grote groep getalenteerde studenten. Voor onze studenten is dit een bijbaan met betekenis. Het bijdragen aan een betere toekomst voor de kinderen en zelf er ook nog wat aan verdienen. 

Super leuk dat u geinteresseerd bent in een samenwerking met AssistentStudent. Om te kunnen voldoen aan uw wens en ons doel vragen wij u om via bijgevoegd e-mailadres een offerte op te vragen. Op de offerte aanvraag zien wij graag uw voorkeur terug met daarin in de volgende punten: Aantal dagen per week, duur van de periode, locatie en de belangrijkste competenties van een mogelijke AssistentStudent. Op deze manier kunnen wij van AssistentStudent voldoen aan uw wens en ons doel, namelijk de passende oplossing op maat.

Wat vind het werkveld?

"Ik ben echt verrast door de energie die de jongens met zich mee hebben gebracht en ook de energie die het opgeleverd bij leerling en leraar!"
Maartje
Schooldirecteur
"Een heel leuk initiatief voor de kinderen en stiekem ook een mogelijk tot een moment pauze voor mij als leraar."
Joost
Leraar
"AssistentStudent heeft ons altijd geweldig goed geholpen wanneer nodig!"
Christine
Schooldirecteur

Meld je nu aan