Vervangend personeel

Gymdocent, pedagogisch medewerker of onderwijsassistent. AssistentStudent zorgt voor jou kortdurend of langdurig vervangend personeel. Lees verder voor meer informatie of neem direct contact met ons.

c1e90393-385e-47a2-9f73-2d079ba42874

'Ik ben verrast door de energie die de jongens met zich meebrengen maar ook de energie die ik bij de kinderen zie'
-Directeur basisschool-

Personeelstekort

Personeelstekort, een algemeen bekende situatie waar veel verschillende plekken mee te maken hebben. Een gymdocent, onderwijsondersteunend personeel of pedagogisch medewerker, een grote hoeveelheid vraag en vacatures. Wat zijn de mogelijkheden, wat zijn de eventuele oplossingen en zijn deze oplossing wel kwalitatief goed?

Neem direct contact om te weten of AssistentStudent iets voor jouw school of opvang kan betekenen!

Partner

AssistentStudent is de partner van het onderwijs en de kinderopvang. Waar het onderwijs en de kinderopvang vervanging nodig hebben, staat AssistentStudent daar om naar wens de passende vervanging te verzorgen. Zowel Kort als langdurige vervanging. AssistentStudent denkt mee en zoekt het vervangend personeel.

Onze AssistentStudenten

Team AssistentStudent bestaat uit een gevarieerd maar bovenal enthousiast team met allemaal verschillende mogelijkheden. Ben je op zoek naar een gymdocent, pedagogisch medewerker of onderwijs ondersteunend personeel zoals een onderwijsassistent. AssistentStudent heeft de invulling voor jouw vacature!

Neem contact op of doe direct jouw aanvraag

youp

Gymdocent

Part-time & full-time

Een vervangend gymdocent die met toewijding en enthousiasme jouw kinderen weer laat bewegen. 

Kopie van 2021-06-02 13.18.15

Pedagogisch medewerker

part-time & full-time

Een pedagogisch medewerker voor de BSO de TSO of het kinderdagverblijf. Gekwalificeerd, geïnteresseerd maar bovenal iemand die een uitdaging niet de rug toe keert!

Foto 28-11-2023 om 13.33

Onderwijsassistent

part-time & full-time

Een onderwijsassistent als partner voor de leraar. Een toegewijde en gekwalificeerde onderwijsassistent die ziet wie jij bent.

assistent student

Student ondersteuning

part-time

Meer animo voor het onderwijs en de kinderopvang. Een directe hulp vanuit de juiste opleiding. De passende ondersteuning op maat.

Kies voor AssistentStudent

Waar vervanging wordt geboden is een van de een vragen die we wel eens krijgen: ‘Waarom moet ik kiezen voor AssistentStudent?’. AssistentStudent ziet dit als een hele essentieel vraag in het waarborgen van de kwaliteit in het onderwijs en de kinderopvang. 

Meld je nu aan